Stacks Image 41
POLTERABEND
Bruden/gommen synger sit hjerte ud i æteren og ind på cd. Når bruden/gommen har overstået sit, kommer resten af selskabet på banen, og der sikres gode grin for alle!
Instruktion og coaching fra en erfaren producer, der er uddannet musiker, sikrer et godt output!  Alle deltagere skal have det rart, og der er fokus på at sikre, at det bliver en god oplevelse for alle - også dem, der ikke tror de kan!
Jeg kommer hjem til jer
Jeg kommer hjem til jer med mit mobile lydstudie. Det koster ikke ekstra, og kvaliteten er fuldt ud den samme. Da jeg har alt udstyret med, er der ikke særlige krav til lokalet.
Jeg har gode erfaringer med at indspille privat. Det er sjovt og uventet, når hovedpersonen opdager udstyret. På dagen placeres indspilningen nemt i forbindelse med morgenmaden, som en tiltrængt pause midt på dagen eller om aftenen, når hovedpersonen tror, at “strabadserne” er overstået…


Sådan foregår det
1
I kontakter mig og vi booker en tid. Ring på tlf: 26200826 eller MAIL@MUSICANDMORE.DK . Eller book her fra hjemmesiden.
2
I finder en god sang, I vil synge. I kan frit vælge sange fra listen. Download sanglisten HER. I kontakter mig senest 2 dage før med valg af sang.
Har I et ønske til en speciel sang, der ikke er på listen, så kontakt mig, og vi ser om vi kan finde ud af det.  
3
På dagen kommer jeg hjem til jer og vi synger sangen igennem, til alle er trygge ved tekst og melodi. Dagens hovedperson/personer indspiller sangen under kyndig vejledning. Gæsterne indspiller kor. Sangen redigeres færdig og høres igennem af selskabet.  I får sangen overført digitalt til telefon eller dropbox straks efter indspilningen. Har I medkøbt cd, får I den med med det samme - dog ikke ved tilvalg af personligt cover.
En seance med 1 sang tager max 1 time.
Kontant betaling efter endt indspilning. Jeg har desværre ikke mulighed for at tage mobilepay.
PRISER:
1 sang, digital overførsel
I får et råmix af sangen overført til mail eller telefon på selve dagen. Den færdige sang sendes digitalt max 4 dage efter.
En hovedperson: kr. 1000,-
Brud og gom på samme tid: kr. 1200,-
Fri kørsel indenfor 30 km fra Tinghøjvej 6, 9293 Kongerslev.
Derefter
3 kr. pr. km. t/r
EKSTRA:
CD: + kr. 100,- 
Ekstra sang: + kr. 400,-
Videooptagelse: + kr. 600,-
Levende billeder til minde om dagen. Der beregnes ekstra produktionstid ved valg af Video. Dvd'en sendes med posten.
DVD: + kr. 100,-
Personligt cover: + kr. 200,-
Der tages et billede på selve dagen, der bruges til et personlig cd-cover. Cd'en sendes derefter med posten senest 5 dage efter. 
Hilsner/Lykønskninger: + kr. 200,-
Vi kan også optage hilsner fra familie og venner, bevingede ord om dagen osv. Spontane indfald!
Ekstra kopier: pr. stk kr. 50,- (Kr. 40,-  ved køb over 10 stk.)
Man kan sælge ekstra cd’er til brylluppet - måske som et tilskud til parrets bryllupsrejse. Eller som minde fra dagen, ”bevismateriale” osv.
Det siger de om os:
Vi havde fornøjelsen at give vores venner og kommende brudepar en rigtig god oplevelse hos Music & More polterabend cd-indspilning. De var ikke forberedt på, hvilke udfordringer som ventede dem. Dog blev deres nervøsitet og sommerfugle i maven tæmmet af Kristian, som gav brudeparret rolig og kompetent vejledning undervejs i sangen. Vi var alle enige om, at det var en god og meget professionel oplevelse. Vi giver vores bedste anbefalinger...
Ann Gritt Elmeskov - Ninna & Kims polterabend

Jeg synes du var rigtig god til at give nogle teknikker til at synge “fra maven af”, og det hjalp pigen, som skal giftes... Tak for det!
Hilsen Mette - Lines polterabend, marts 2008

At prøve at indspille en sang var uden tvivl det sjoveste på hele min polterabend. Det var alletiders, at de andre, der var med, også blev inkluderet i det, da de skulle synge kor. Vi havde en rigtig god oplevelse hos musicandmore og kan varmt anbefale dem, og så er det oven i købet til at betale! Selv om jeg skulle synge en noget utraditionel sang, fandt de den, og det kunne sagtens lade sig gøre. Flere af veninder sagde, at det ville de ihvertfald også gerne prøve til deres polterabend, så nu glæder jeg mig til at skulle afsted med dem, når det engang bliver deres tur :)
Venlig hilsen, Janni Meier, maj 2010

TAK for en fantastisk oplevelse, da Anja sang "tænder på dig" den 14. aug. Det var så hylende morsomt, og du kom med mange super gode bemærkninger :-) At du startede med at snakke om håndklæde og olie - samt Whitney Houston var helt perfekt. Anja kan bestemt ikke lide Whitney :-)
Da vi kørte til Frederikshavn om aftenen (jeg sad bag rattet - selvfølgelig pinligt ædru) hørte vi CD'en det meste af vejen - for fuldt drøn..... Anja sang og sang og sang - på CD og LIVE :-)
Jeg vil anbefale dig til venner og bekendte, hver gang jeg får chancen.....
Mange hilsner fra Mette (og resten af pigerne, som alle snakkede om CD-indspilningen hele dagen :-)