Stacks Image 41
Skolen, SFO'en, Børnehaven
Alle har det herligt, og processen er legende og afslappet. Motivationen for at yde en koncentreret indsats opstår gennem legen. Vi tager os god tid til at indspille. 
Som erfaren musikpædagog og producer sikrer jeg, at indholdet bærer klart præg af ægte musikalitet - musisk indlevelse fra start til slut. Jeg ved, hvordan vi bringer energi og ”skrålelyst” ind i rummet.
Vi aftaler en bestemt sang på forhånd, men der opstår gerne pudsige indskydelser og  sjove indfald spontant. En sjov historie, der må fortælles, en vittighed eller et instrument, der kræver sit eget moment. Så laver vi plads til en seance med fri mikrofon. Det er i øjeblikket, at kreativiteten opstår.


Sådan foregår det
STED:
Indspilningen foregår i børnenes egne omgivelser. På skolen, i institutionen, i klubben.
TID:
Seancen tager typisk 2 timer, men afsæt gerne en hel for-/eftermiddag.
INDSPILNING:
Jeg kommer ud til jeres institution / skole med mit mobile lydstudie. Vi øver sangen igennem, indtil alle er trygge ved tekst og melodi. Børnene bliver inddelt i grupper med max 10 børn. Hver gruppe indspiller i ca. 30 minutter, så hvis vi indspiller fra 9-15, kan helt op til 80 børn nå at indspille på en dag. Vi kan også fordele indspilningerne over flere dage. Derudover er der en seance med ”Fri mikrofon”, hvor der kan indtales hilsner til forældre, eller andre spontane indfald.
Der er mange muligheder for at vi kan skrue det helt rette arrangement sammen til jer, så giv mig et kald og vi tager en snak om, hvad I kunne tænke jer.
PLADSKRAV:
Et rum på mindst 8 m2
PRISER:
Pris afhænger af antallet af syngende børn og de nærmere omstændigheder, så lad os snakke om det.