Stacks Image 41
CD-GAVEN
Bevar minderne 
Babys pludren, børnehavebarnets første sang, skolepigens seje imitation af idolerne, drengene, der fyrer den af foran mikrofonen! Veninder, der indspiller deres yndlingssang sammen. Kærlighedserklæringen til bryllupsdagen, som forlovelses - eller barselsgave. Eller bare din helt egen yndlingssang. 
Mulighederne er mange, minderne er uvurderlige. Sanggaven egner sig både til børn og voksne og gaven vækker lykke, hvor den kommer frem.
Jeg kommer hjem til jer med mit mobile lydstudie. Det koster ikke ekstra, og kvaliteten er fuldt ud den samme. Da jeg har alt udstyret med, er der ikke særlige krav til lokalet. Det betyder også, at I kan indspille i trygge rammer og under kyndig vejledning af uddannet musikpædagog, fremmer kreativitet og motivation.


SÅDAN FOREGÅR DET
1
I kontakter mig og vi booker en tid. Ring på tlf: 26200826 eller MAIL@MUSICANDMORE.DK .
2
I finder en god sang, I vil synge. I kan frit vælge sange fra listen. Download sanglisten HER. Har I brug for et godt råd - så kontakt mig. 
I kontakter mig senest 2 dage før med sangvalg.
Kan du ikke finde din sang på listen, eller vil du gerne lave noget helt andet, så kontakt mig, og lad os se, hvad vi kan finde ud af.
3
Vi mødes og indspiller sangen. Vi starter med at synge sangen igennem, til alle er trygge ved tekst og melodi. Dagens hovedperson/personer indspiller sangen under kyndig vejledning. Sangen redigeres færdig og høres igennem.  Sangen overføres digitalt til telefon, dropbox mm. med det samme. Har I tilvalgt cd, eftersendes cd'en med posten inden for en uge.
En seance med 1 sang tager max 1 time.
PRISER:
Hos jer:
Digital overførsel af sang (tlf, wetransfer mm.): kr. 1000,-
Fri kørsel indenfor 30 km fra Aalborg, derefter 3 kr. pr. km.
EKSTRA:
CD: kr. 100,-
Pr. ekstra sang: + kr. 400,-
Videooptagelse: + kr. 800,-
Hele seancen kan foreviges på dvd. Et minde i form af levende billeder fra dagen.
DVD: + kr. 100,-
Personligt cover: + kr. 200,-
Der tages et billede på selve dagen, der bruges til et personlig cdcover. Cd'en sendes derefter med posten senest 5 dage efter. 
Hilsner/lykønskninger: + kr. 300,-
Vi kan også optage hilsner fra familie og venner, bevingede ord om dagen osv. Spontane indfald!
Ekstra kopier: + kr. 50,- (Kr. 40,-  ved køb over 10 stk.)